Karayakup Kınalı Hasan İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kendisini yetiştirmiş, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa faydalı, insanlık dışı faaliyetlerden uzak, insanlığa faydalı işlerde öncülük edecek, bu uğurda kendisini sürekli geliştirmek için çalışacak bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 8:35-:15:10
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça
Servis Bilgisi: BELEDİYE SERVİS ARACI BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarikayakarayakupiho.meb.k12.tr

Adres - KARAYAKUP BELDESİ KARAYAKUP MAH. BELEDİYE BUL. KARAYAKUP KINALI HASAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 57 SARIKAYA / YOZGAT

Yerleşim Yeri - Kasaba-köy

Ulaşım ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 7 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK 77 KM